Afgelopen jaar zijn we bij ons op de voetbalvereniging van shirtmerk gewisseld. Dit omdat er vele klachten kwamen over de structuur van het shirt, en daarnaast voelde het shirtje niet fijn aan tegen de huid. Om deze redenen heeft onze club ervoor gekozen om een geheel nieuwe shirtmerk te nemen, namelijk Macron. Deze hebben ze heel gemakkelijk online kunnen bestellen bij één van de grootste leveranciers van Macron kleding. 

Een veel fijnere en vooral betere shirt

Tegenwoordig spelen we zoals al aangegeven in tenues van het merk Macron. Voor vele bij mij op de voetbalvereniging was het nog een zeer onbekend merk, maar de echte voetbalkenners weten dat Macron een shirtmerk is dat zeer in opkomst is. In landen als Italië, Frankrijk en Engeland is Macron al een zeer bekend merk, en spelen vele grote voetbalploegen met Macron kleding. In Nederland wagen ook steeds meer voetbalploegen aan Macron kleding, zo is ook afgelopen jaar AZ Alkmaar overgestapt naar Macron kleding.

Bestellen van Macron kleding

Wil ook jij Macron kleding gemakkelijk online bestellen? Dat kan! Klik op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie over het bestellen van Macron kleding. Macron kleding is iets vernieuwend, en Macron beschikt over de mooiste tenues!