Eenmaal je een sloopauto hebt die door welke reden dan ook een sloopauto is geworden, wil je natuurlijk wel dat deze nog iets oplevert. Je wilt het liefst je auto naar een autosloperij brengen welke én jou een leuke vergoeding geeft én ook op een legale manier jouw auto gaat verwerken. Over het algemeen levert een sloopauto enkele tientallen tot soms een paar honderd euro op.
Op het internet zijn er diverse gratis sloopautoveilingen. Dit zijn erg handige websites waarbij een autosloop op je auto kan bieden. Dit doen ze allemaal online, zodat jij ze niet telefonisch hoeft te benaderen of zelf allemaal acties hoeft te ondernemen. Er zijn websites waar sloperijen al bieden vanaf 25 euro. Zo ben je er zeker van dat je altijd een kleine vergoeding zult krijgen voor je sloopauto. Soms zijn deze bedragen zelfs hoger en lopen ze op tot een minimaal openingsbod van 75 euro. Voor een sloopauto zijn dat natuurlijk aantrekkelijke bedragen.

Het liefst wil je ook dat je snel van je sloopauto bent verlost. Er zijn autosloperijen die binnen 24 uur je auto kunnen ophalen. Dat is snel en zo ben je ook snel van eventuele zorgen verlost. Bovendien bespaar je geld, omdat je geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en daarnaast kun je je verzekering direct stopzetten. Als je een sloopauto hebt is het dus zaak om niet te lang te wachten met het wegbrengen van je sloopauto, want je hebt alleen maar te maken met onnodige kosten die je kunt vermijden door direct actie te ondernemen.