Als u in het bezit bent van een beamer dan is het natuurlijk wel zo prettig als u de beelden kunt projecteren op een projectiescherm. Indien u een beamer wilt bevestigen in uw woonkamer dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de ruimte die het projectiescherm in beslag neemt. Er zijn namelijk verschillende soorten projectieschermen beschikbaar van groot tot klein. U kunt daarnaast kiezen voor een elektrisch projectiescherm of handbediend projectiescherm.

Projectieschermen voor scherpe prijzen

Projectieschermen.com is dé site om projectieschermen te kopen. Bent u op zoek naar een nieuw scherm voor uw beamer? Zoek dan niet verder! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment projectieschermen tegen scherpe prijzen in onze webwinkel. Schermen voor op kantoor of in de klas, maar ook mobiele schermen, die u gemakkelijk mee kunt nemen in een draagtas. Wij hebben elektrische, handbediende en mobiele projectieschermen. Naast projectieschermen hebben wij ook frames voor schermen en diverse accessoires zoals draagtassen, wandknoppen, triggers en stroomkabels. Wilt u een projectiescherm in een afmeting die wij niet standaard in ons assortiment hebben? Dan kunt u ons een bericht sturen met informatie en dan sturen wij u een offerte!

Wilt u onze schermen in het echt bewonderen, dan bent u van harte welkom in onze showroom te Den Dolder. Hier kunt u al onze producten bezichtigen en afhalen. Ook krijgt u hier hulp en advies van onze medewerkers bij het maken van keuze.