Bent u in het bezit van een beamer of projector en op zoek naar een geschikt projectiescherm? Dan bent u bij Projectieschermen.com aan het juiste adres! U kunt op de website van projectieschermen.com zoals de naam al doet vermoeden verschillende soorten projectieschermen bekijken en eventueel direct aanschaffen. Indien u nog niet in het bezit bent van een beamer of projector, dan kunt u een kijkje nemen op Beamerwebwinkel.com. Hier treft u een breed assortiment in beamers en projectors van bekende merken zoals; BenQ, Panasonic, Vivitek, Epson, Hitachi en andere topmerken.

Welk projectiescherm heb ik nodig?

Omdat beamers worden gebruikt voor verschillende toepassingen zijn er ook verschillende soorten projectieschermen op de markt. Indien u graag een low-budget projectiescherm wilt kopen voor eigen gebruik in huis dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een handbediend projectiescherm. U kunt al een handbediende projectiescherm kopen vanaf 69 euro! Wilt u liever iets meer luxe? Dan kunt u het handbediende projectiescherm upgraden naar een elektrisch projectiescherm. Dit projectiescherm rolt automatisch uit met een afstandsbediening en/of een wandschakelaar. Het is ook mogelijk om het elektrische projectiescherm te verbinden aan uw beamer zodat u het projectiescherm kunt bedienen via de beamer.

Op de website van Projectieschermen.com kunt u de verschillende soorten projectieschermen gemakkelijk bekijken en met elkaar vergelijken. Indien u een projectiescherm hebt gekocht dan ontvangt u het scherm al binnen 24 tot 48 uur. Betalen kan gemakkelijke en veilig middels een iDeal betaling.

Zakelijk gebruik of advies op maat

Gebruikt u de beamer enkel voor zakelijk gebruik? Dan kan het mobiele projectiescherm ideaal van pas komen. Het mobiele projectiescherm kunt u namelijk gemakkelijk vervoeren en meenemen naar elke gewenste locatie. Gebruikt u een beamer tijdens colleges of voor grote groepen mensen? Dan kunnen wij u ook voorzien van een maatwerk projectiescherm. Het projectiescherm kunnen wij op elk gewenste formaat realiseren. Indien u graag een advies op maat wenst te ontvangen dan kunt u ons natuurlijk per e-mail of telefonisch bereiken via telefoonnummer 030-2290080. Indien gewenst kunt u ook langskomen in onze showroom in midden Nederland. Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Projectieschermen showroom

Kom langs in onze showroom waar u verschillende projectieschermen en accessoires kunt bekijken.