Vliegen naar Curacao. Tsja, een andere mogelijkheid heb je ook eigenlijk niet. Als je alle tijd hebt kun je per boot afreizen naar Curacao maar eigenlijk gaat al het verkeer vanaf Nederland naar Curacao per vliegtuig. Als je naar Curacao vertrekt en je hebt je koffers ingepakt ga je met de auto, het openbaar vervoer of taxi naar het vliegveld van Amsterdam of Rotterdam. De meeste reizigers vertrekken vanaf Schiphol en reizen vanaf daar naar Curacao. Met je paspoort in de hand sta je vervolgens bij de incheckbalie en controleer je voor de zekerheid nog even de vertrektijd van je vliegtuig en de aankomsttijden vliegveld Curacao. Op die manier kun je volledig voorbereid op vakantie naar Curacao.

Eenmaal voorbij de douna kun je op Schiphol nog even tax-free shoppen en daarna is het wachten op het vertrek van je vliegtuig. Aan het einde van je vlucht komt het vliegveld van Curacao in zicht. Het vliegveld van Curacao heet Hato Curacao Airport. Waar je vaak het koude Nederland hebt verlaten, kom je met het vliegtuig aan in de aangename temperaturen op Curacao. Het is dus verstandig om lekkere luchtige kleding in je koffers mee te nemen, want dat is het gemakkelijkste om te dragen op Curacao.

Eenmaal op Curacao neem je snel een taxi of de bus naar je hotel en je bent er helemaal klaar voor om van je vakantie te gaan genieten. Snel de zwemkleding aan en de koffers in de hotelkamer plaatsen en op naar het strand om daar je vakantie te laten beginnen.