Kapotte auto brengen naar Volkswagen Sloperij?

Het kan zo zijn dat je een auto hebt die beschadigd geraakt is bij een ongeluk. Als jouw Volkswagen auto dan kapot gegaan is kun je deze laten repareren door een automonteur die in een garage werkt en gespecialiseerd is in Volkswagen. Als de schade aan de auto niet meer de moeite waard is om te laten herstellen kun je er ook voor kiezen om de auto te laten slopen bij een Volkswagen sloperij. Je moet dan contact zoeken met een autosloperij en kunt bij hen informeren of die autosloperij jouw auto op wilt komen halen. Als de auto nog redelijk te besturen is kun je deze natuurlijk ook zelf komen afleveren bij de autosloop.

Volkswagen sloperij zorgt voor hergebruik Volkswagen onderdelen

Wanneer je jouw auto hebt afgegeven aan de Volkswagen autosloperij zorgen zij er voor dat de auto netjes en volgens de regels die hier voor gelden uit elkaar gedemonteerd wordt. Bij de autodemontage worden alle vloeistoffen uit de auto verwijderd en worden alle onderdelen ook stuk voor stuk uit de auto gehaald. Als er nog bruikbare onderdelen in de auto zitten worden deze op een vakkundige manier uit de auto gedemonteerd en in het magazijn van de autosloperij opgeslagen. Ze kunnen deze goederen dan weer te koop aan bieden of nog even in het magazijn laten liggen en wachten tot het Volkswagen onderdeel een keer van pas kan komen.

Wanneer je jouw Volkswagen van de hand wilt doen omdat deze te veel beschadigd is en niet meer goed functioneert dan kun je het beste een Volkswagen sloperij benaderen. Zij kunnen je vaak ook nog eens een vergoeding voor de auto geven en vaak kunnen zij de auto ook bij jou thuis of op de plaats van het ongeval komen ophalen.

Specialist in Volkswagen onderdelen: Van der Ven Autorecycling: 0165-559230