Bent u op zoek naar een sfeervol wellness center in Limburg? U heeft waarschijnlijk wel gehoord van al die massale wellness centra waar het altijd overstroomt met mensen. Het is heel mooi daar, maar u wordt af en toe helemaal gek van de giechelende meisjes als u zich probeert te ontspannen in het kruidenbad. Fitness bij Hoen biedt veel verschillende spa en wellness faciliteiten zonder daarmee massaal te worden. Er hangt nog steeds een gemoedelijke sfeer waar u zich ongetwijfeld thuis zult voelen.

Over welke faciliteiten beschikken ze?

Allereerst beschikken ze over veel verschillende sauna’s. Finse sauna’s of bijvoorbeeld infrarood sauna’s . Ook hebben ze een Turks stoombad, een heerlijke whirlpool, een warm voetenbad, zwembad, dompelbad en verschillende rustruimten. Ook kunt u aandacht schenken aan uw persoonlijke verzorging. Ze hebben namelijk zonnebanken en u kunt ook gebruik maken van verschillende beautybehandelingen. Ze hebben dus echt voor ieder wat wils.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de beautybehandelingen? Op de website van Fitness bij Hoen vindt u een lijst met behandelingen en bijbehorende prijzen. Als u vragen hebt over een speciale behandeling kunt u uiteraard ook telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Wellness Limburg.