Heeft u een groot bedrijf en wilt u persoonlijker overkomen naar uw mede collega’s en naar elke andere consument? Schaf dan nu compleet nieuwe naambadges aan! Door deze naambadges kunnen de collega’s binnen uw bedrijf elkaar makkelijker aanspreken en is het een pluspunt voor de interne communicatie binnen het bedrijf. Bovendien is het erg handig tijdens gesprekken of rondleidingen door het bedrijf dat klanten de werknemers bij hun naam kunnen noemen.

Afgelopen jaar ben ik weg gegaan bij een bedrijf waar ik al 3 jaar werkte. Ik had het niet meer naar mijn zin en was toe aan iets nieuws. Het was een erg groot bedrijf en ik kende eigenlijk alleen mijn collega’s op de zelfde afdeling. Tijdens pauzes of bijeenkomsten zag ik veel andere collega’s alleen wist ik hun niet bij de naam te noemen.

Ik vond dit jammer omdat je dan toch een soort van communicatie met je collega’s mist. Ik heb gevraagd aan mijn baas of we met badges konden werken maar helaas was dit niet nodig vond hij. Ik werk nu bij een ander groot bedrijf die wel met naambadges werkt. Het werken met badges doet mij veel voldoening omdat ik nu ook sneller in contact kom met mijn medecollega’s