Ik ben op zoek naar een stropdas, het liefste een smalle van zijden, ik kan ze nog niet echt vinden. Waar zouden ze deze verkopen?  Wat zijn de beste winkels daarvoor?

Om het mezelf makkelijk te maken, ik wil niet teveel geld uitgeven en vooral een zijden stropdas die ook nog een leuk patroontje heeft en niet al te ouderwets is. Graag ook een beetje modern, vandaar dus een smalle want dat is in de mode. Ik heb even op internet zitten kijken maar de plaatjes zijn niet atijd even duidelijk om een goed beeld te vormen of de stropdas bij me past. Ik heb een wit overhemd en een donkergrijs pak met een bruine riem. Ik denk dat blauw of rood wel goed staat. Of een zwarte natuurlijk. Hier hebben ze we wel een paar die ik mooi vindt. Ik zal ze even een mailtje sturen of ze de stropdas ook op voorraad hebben en wat de levertijd is. Gelukkig heb ik ze nog niet heel snel nodig, over 2 weken pas dus er is nog genoeg tijd om een ander bedrijf te bekijken. De extra smalle stropdas met streepjes ziet er wel goed uit, misschien dat ik ze wel gewoon bestel voor die 20 euro. Dan ben ik in ieder geval op tijd voor het feest.