Ik ben op zoek naar manchetteknopen, waar zijn deze te koop? Liefste van zilver of in ieder geval een kleur die daar op lijkt. De manchetteknopen moeten ook wel een wat rusitg patroon hebben omdat ze naar het werk gedragen worden. Ze zijn ook wel bij de bijenkorf enzo te krijgen maar die winkel vind ik nogal duur. Er hoeft dan ook niet echt een merkje op te zitten zoals hugo boss of tommy hilfiger hebben. Ik zal ze als ze niet zo duur mogen kosten op het internet moeten kopen denk ik, gelukkig heb ik ook internetbankieren. Weet iemand een goede winkel?  Ze hebben er wel een hoop en niet zo duur, 16,95 de goedkoopste. Zou het mooi zijn om de knopen in mijn mouw van mn overhemd een grappige of klassieke te stoppen? Zelf ben ik meer van de klassieke manchetknopen, dit staat veel beter vind ik maar ik ben niet echt een kenner. Waar kopen jullie ze? In de winkel in de buurt of online op het internet? Ik koop wel veel op het internet maar als je dingen nog niet zoveel gekocht heb is het soms wel een gokje. Als ik de manchet knopen binnen heb zal ik het laten weten, of ze mooi zijn en of ze een beetje passen natuurlijk ook.