Een sloopauto is een auto waarmee je met geen mogelijkheid meer de weg op kunt. Als je wel de weg op gaat met een sloopauto dan is er een grote kans aanwezig dat je een ongeluk veroorzaakt omdat de auto niet meer goed kan functioneren. Het stuur zou bijvoorbeeld niet meer kunnen werken, de banden kunnen ernstig beschadigd zijn of de remmen kunnen weigeren om maar enkele voorbeelden te noemen. Door de mankementen die de auto heeft is het niet mogelijk om met de auto door de APK keuring heen te komen.

Sloopauto verkopen voor hoogste prijs?

Omdat het zo gevaarlijk is om met een sloopauto de weg op te gaan levert de autosloperij je een belangrijke dienst. Zij kunnen jouw sloopauto’s namelijk bij jou thuis op komen halen om deze daarna af te voeren naar de sloperij. Je kunt vaak nog wel een bedrag krijgen voor de sloopauto en ontvangt van de sloperij bij de verkoop van jouw auto ook een vrijwaringbewijs. Dit bewijs is erg belangrijk want zo schrijf je de auto over op iemand anders zijn naam. Je kunt hier ook de autoverzekering mee stopzetten. Zo krijg je geen boetes als er toch nog met de auto wordt gereden en houd je ook de premie voor de verzekering lekker in je zak.

Milieuvriendelijke sloopauto demontage

Wat je kunt verdienen aan een sloopauto is beïnvloedbaar door een paar factoren. Zo maakt het uit van welk merk de auto is en natuurlijk ook hoeveel schade er aan de auto zit. Ook het bouwjaar van de auto is van invloed op het bedrag dat je mag incasseren. Vaak zal dat bedrag enkele honderden euro’s zijn of in een heel gunstig geval duizenden euro’s.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230