Het is tegenwoordig een feit dat de webshops uit de lucht schieten de laatste jaren. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een webshop van. De éne webshops voegt niks toe terwijl andere webshops juist een erg groot voordeel hebben. Denk hierbij aan de casier a bouteilleseen Franse webshopwinkel in wijnrekken.

Casier a vin

De naam hiervan is een casier a vin, casier a bouteilles of een etagere a vin. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe het geschreven wordt, want in Frankrijk betekend het allemaal hetzelfde. In Frankrijk is zo’n wijnrek van groot belang. Vele Fransen hebben dan ook een grote wijncollectie van flessen met een grote waarde. Daarbij hoort uiteraard een etagere a vin of een casier à vin en bois. Casier a vin is uiteindelijk de vaakst gebruikte term voor een wijnrek.

Étagère a vin en bois

In de winkel van Casier a vin vind je hele mooie wijnrekken. Wijnrekken waar jij als echte wijnliefhebber zich helemaal thuis zult voelen. De etagere a bouteilles is voorzien van hele oude antieke wijnrekken. Ze zijn antiek dus zullen erg goed bij uw kwalitatief dure wijn passen. Ze zijn een aanwinst voor uw wijncollectie. De casier a vin is de moeite waard.