Denkt u zich eens in: overdag heerlijk alpineskiën, paragliden, langlaufen of vertoeven op de Olympische ijsbaan en als u ‘s middags of ‘s avonds thuiskomt helemaal verzorgd worden in uw eigen accommodatie. Dat klinkt toch goed? Dit kan allemaal werkelijkheid worden in één van de traditionele chalets in Megève. Dit charmante wintersportdorp ligt in het hart van Evasion Mont Blanc en u vindt er een lange periode sneeuw van goede kwaliteit.

Luxe is Megève welbekend. Niet alleen de accommodaties, maar ook alle mogelijkheden en faciliteiten in dit wintersportdorp laten dat zien. Een goed voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de Swarovski-kerstboom waarvan de ontsteking ieder jaar het nieuwe wintersportseizoen inluidt. Uiteraard gaat dit gepaard met een feestelijke sfeer en een hapje en een drankje.

Daarnaast is er in het dorp, dat u vindt in het Zuidoosten van Frankrijk in de Noordelijke Alpen, voldoende te bezoeken, te eten en te bekijken. U bekijkt de historische chalets in Megève, net als de traditionele boerderijen die u tegenkomt als u al skiënd van de helling afdaalt. En houdt u niet van skiën? Dan bezoekt u toch één van de galerijen? U vindt er bijvoorbeeld al de volgende vier: Galerie 56, Bartoux, Christian Dazy en May. Echte aanraders voor de liefhebbers van moderne kunst, schilderijen over zeevaart en beeldhouwwerken.

Balkon chalet: Megève zo ver u kunt kijken

Wist u dat u vanaf de balkons van veel van de chalets in Megève gewoon over de pistes kunt uitkijken? En kunt u de piste niet zien, dan is dat natuurlijk geen ramp, want werkelijk ieder uitzicht in deze regio is om over naar huis te schrijven.

Wilt u komen proeven van deze authentieke, luxe, maar bovenal gezellige wintersportsfeer? Dan raden wij u van harte aan om eens te kijken welke chalet in Megève het beste bij u past. Wij hopen u van harte binnenkort te mogen verwelkomen in dit indrukwekkende dorp.