Gefeliciteerd, je bent zwanger! Dat is natuurlijk al een feestje op zich. Een zwangerschap is voor veel vrouwen een spannende tijd waarbij een hoop op ze af komt. Want straks als de kleine is geboren breekt er een nieuwe periode aan in je leven. En daar wil je natuurlijk wel goed op voorbereid zijn. Een manier om je alvast te gaan voorbereiden is door opzoek te gaan naar de juiste kraamzorg, bijvoorbeeld die van Ysacare!

Vind de kraamzorg die bij je past

De kraamzorg speelt een belangrijke rol bij je zwangerschap. Zij kunnen je helpen om je op je zwangerschap voor  te bereiden. Een verloskundige is van het begin af aan betrokken bij het proces van jou en je baby. De baby wordt bijvoorbeeld gecontroleerd op de gezondheid en jijzelf natuurlijk ook. Ook kan je verloskundige je vertellen over eventuele cursussen die bij je passen, antwoorden geven op je vragen en helpen bij het regelen van alles wat er nodig is. Want nu er een kleine op komst is wil je natuurlijk goed voorbereid zijn!

Neem contact op met Ysacare

En maak alvast kennis met elkaar. Ook in de allereerste fase zullen ze je al met zorg begeleiden. De ideale partij voor kraamzorg in Rotterdam en omgeving.