Bent u opzoek naar de perfecte basisschool voor uw kind? Dan weet ik de juiste basisschool voor u en uw kind! Basisschool Don Bosco is een katholieke basisschool gelegen in de buurt van Rotterdam. Deze school is erg goed aangeschreven. Tijdens schooldagen moet aan de kinderen natuurlijk veilig en goed les worden gegeven. Dit is een erg belangrijk punt bij deze basisschool in Dordrecht.

Het is ook een kinderdagverblijf

Het kinderdag verblijf wordt verzorgd door SDK Kinderopvang – De Poolberen. Dit kinderdagverblijf in Dordrecht is erg bezorgzaam en heeft veel voor u en uw kinderen over, is erg flexibel, en houdt rekening met het gedrag van uw kind. Het personeel is van erg goede kwaliteit en beschikt over vele, maar vooral alle benodigde sociale vaardigheden dat een goede leerkracht nodig heeft. Heeft u kind problemen, dan wordt dit zo snel en goed mogelijk opgelost door middel van kleine gesprekjes met de kinderen zelf.

Eigen ervaring

Ook mijn kinderen zitten op deze basisschool. Mijn dochter Sarah zit in groep 4, en mijn zoontje Mart zit inmiddels in groep 2. Met beiden gaat het erg goed op school, en alles wordt gewoon zeer goed geregeld en ik als ouder word altijd zeer goed op de hoogte gehouden.