Laatst las ik in een tijdschrift over het gebruik van zonwerende folie waar de mensen die het gebruikten zeer tevreden over waren. Deze mensen hadden niet teveel last van de zon maar af en toe hadden ze last van het enorme licht in bijvoorbeeld de woonkamer. Dit klonk me bekend in de oren, want ook ik heb altijd behoorlijk veel licht in de kamer. Ontzettend fijn, die warme zonnestralen maar soms begint het ook te vervelen. Nadat ik de verhalen van deze mensen gelezen had, besloot ik het zelf ook maar eens te proberen. Zo’n rolletje kost tenslotte niets ten opzichte van een zonnescherm. Het proberen waard dacht ik!

De bestelling…

De bestelling kwam vrij snel binnen en natuurlijk plakte ik de zonwerende folie meteen op het raam in de woonkamer. ’s Middags was het erg mooi weer met warme zonnestralen. Echter had ik voor het eerst geen last van de felle zon in de woonkamer. De zon werd gewoon geweerd door de zonwerende folie!

Omdat dit zo goed werkte besloot ik de zonwerende folie ook maar te bestellen voor de ramen op de slaapkamers. Een maand later ben ik nog steeds enorm tevreden over deze aankoop. Een enorm goede investering voor zo weinig geld ten opzichte van een zonnescherm! Ik ben tevreden! Bekijk voor meer informatie de website.